MultiApro.com

Saját apróhirdető ingyen, percek alatt!

Hirdessen itt

 

    

 
Apróhirdetések MULTI mennyiségben
Keresés a hirdetések közt:

Főoldal
Ingyen apróhirdetés feladás

VIP Banner hirdetés

TIPP !!!
MultiApró ® Facebook csoportok
Többszörözze meg érdeklőinek számát.
Apróhirdetések
Keressen pénzt otthonából könnyedén! Legyen üzleti partnerünk!
Partner program - belépés

Lájkoljon és nyerjen!!!
Facebookon megosztott hirdetések
Hírek
ÚJDONSÁGOK
Felhasználási feltételek
Hirdetési irányelvek
Működési bemutató
Regisztráció tulajdonosoknak
Webmester verseny
Belépés tulajdonosoknak
Partner rendszer
Partnereink
KIEMELT partner oldalaink
EXTRÁK + REKLÁMMENTESÍTÉS
Partner oldalak listája
TOPLISTA
Legfrissebb hirdetések
Vélemények a rendszerrõl
Kapcsolat

KÉRJÜK, SEGÍTSE MUNKÁNKAT!
Milyen új modulnak örülne jobban rendszerünkben?
A szavazás állása

Mennyire tetszik szolgáltatásunk?
A szavazás állása


Partner program - multiapro.com 

Bárki csatlakozhat partner programunkhoz, csupán egy weboldal, vagy saját internetes felület szükségeltetik hozzá (pl. Facebook, Google+ vagy Twitter. Továbbiakban csak "internetes felület").

Partner hivatkozásokat tölthet fel a weboldalára, közösségi oldalára, amelyek a multiapro.com partner programjához tartozó weboldalak valamelyikére mutatnak.

A partner hozzájárul , hogy a multiapro.com weboldal felhasználhatja a partner megadott adatait hírlevél küldés céljából.

A partner a partner programmal kapcsolatos hivatkozásokat, linkeket vagy bármi egyéb a információt, tartalmat nem terjeszthet törvénybe ütköző módon, mint:

 • kéretlen e-mail tömeges küldése
 • a szerzői jogvédelem megsértésébe ütköző módon

 • megtévesztő, vagy hamis információkkal történő félrevezetés, visszaélés a multiapro.com weboldalai tartalmával, illetve logóival.


Általános feltételek:

 • a partner nem tesz ígéretet és/vagy nem vállal kötelezettségeket a multiapro.com-mal közreműködő weboldalak nevében

 • minden partnerhez egy egyedi kód, partner azonosító tartozik, ami szerint a jutalék elszámolása történik, tehát a jutalék azt a partnert illeti, amelyik partner egyedi azonosító kódján keresztül történt a megrendelés

 • a partner rendszer üzemeltetője a partner rendszer működését, általánosságban úgy oldotta meg, hogy a hivatkozásokat, linkeket, bannereket 1-2 kattintással, minél egyszerűbben meg lehessen osztani. Épp ezért a partner program üzemeltetője nem vállalja a felelősséget arra az esetre, ha ez az egyedi partner azonosító valamilyen technikai zavar, vagy a partner saját hibája végett nem, vagy hibásan jelenik meg. A megosztott hivatkozásokba a partner kód helyességét a partner köteles ellenőrizni. Utólagos reklamációt a partner program üzemeltetője nem fogad el, és nem vonható felelősségre, ha az egyedi partner kód nem a megfelelő módon lett felhasználva

 • a partner vállalja a felelősséget, hogy weboldalain, illetve azon internetes felületein, ahol a partner program hivatkozásait megosztja, a tartalom jogszabályokba nem ütközik, valamint nem sért szerzői jogokat

 • ha a partner a multiapro.com hivatkozásait, linkjeit, bannereit, vagy egyéb a partner programmal kapcsolatos információit (promóciós anyagait) kihelyezi a saját weboldalára, vagy egyéb internetes felületére, ezzel együtt elfogadja a felhasználási és díjazási feltételeket is


A Jutalék és kifizetése:

 • az alap jutalék 15%, de ez akár a 30%-ot is elérheti, attól függően mennyi látogató rendel az adott partner azonosítójával.

 • a partnernek abban az esetben jár jutalék, ha a partner weboldaláról, vagy internetes felületéről a partner egyedi azonosítójával érkező látogató a multiapro.com oldal bármelyik szolgáltatásából rendel és a megrendelés összege meg is érkezik partner program üzemeltetőihez.

 • a partner az aktuális jutalék összegét és a statisztikákat a partner program adminisztrációs felületén kísérheti figyelemmel, a regisztrációkor megadott adatokkal bejelentkezve.

 • a minimális jutalék kifizetés 5.000 Ft. Amennyiben az adott hónapban ezt az összeget nem éri el a jutalék a következő havi jutalékkal összevonásra kerül. A kifizetés abban a hónapban lesz esedékes, amikor a jutalék elérte a min. 5.000 Ft-ot.

 • amennyiben a jutalék összege elérte az 5.000 Ft-ot, az adminisztrációs felületen elérhetővé válik a "Jutalék kifizetése" funkció, melynek segítségével kérheti a partner a jutalék kifizetését havonta egyszer
A partner program üzemeltetője gondoskodik a program zökkenőmentes működéséről, de az esetleges előre nem látható technikai problémákból eredendő károkért felelősséget nem vállal.

Tisztességtelen eljárással nem valódi teljesítmény után és/vagy törvénybe ütköző eszközökkel jogosulatlan jutalékhoz jutás kitiltást von maga után, valamint a megfelelő jogi lépések megtételét.
 

Főoldal    |    Regisztráció    |    Belépés tulajdonosoknak    |    Kapcsolat

 

További hirdetések a központi rendszerből 


 Adatvédelmi nyilatkozat  |  Lájkoljon és nyerjen


Ez az oldal a MultiApro.com csoport aloldala © 2023 www.multiapro.com Powered by MultiApro.com

Saját apróhirdető rendszer, saját honlap ingyen, egyszerűen, percek alatt. Adj el bármit, szerezz új vevőket