MultiApro.com

Saját apróhirdető ingyen, percek alatt!

Hirdessen itt

 

    

 
Apróhirdetések MULTI mennyiségben
Keresés a hirdetések közt:

Főoldal
Ingyen apróhirdetés feladás

VIP Banner hirdetés

TIPP !!!
MultiApró ® Facebook csoportok
Többszörözze meg érdeklőinek számát.
Apróhirdetések
Keressen pénzt otthonából könnyedén! Legyen üzleti partnerünk!
Partner program - belépés

Lájkoljon és nyerjen!!!
Facebookon megosztott hirdetések
Hírek
ÚJDONSÁGOK
Felhasználási feltételek
Hirdetési irányelvek
Működési bemutató
Regisztráció tulajdonosoknak
Webmester verseny
Belépés tulajdonosoknak
Partner rendszer
Partnereink
KIEMELT partner oldalaink
EXTRÁK + REKLÁMMENTESÍTÉS
Partner oldalak listája
TOPLISTA
Legfrissebb hirdetések
Vélemények a rendszerrõl
Kapcsolat

KÉRJÜK, SEGÍTSE MUNKÁNKAT!
Milyen új modulnak örülne jobban rendszerünkben?
A szavazás állása

Mennyire tetszik szolgáltatásunk?
A szavazás állása


Reklámmentesítés + EXTRÁK

Minden tulajdonosnak lehetősége van az oldalán az üzemeltető által megjelenített reklámok levételére, így ezen reklámhelyekkel teljes mértékben az oldal tulajdonosa rendelkezhet, ha reklámmentesíti oldalát.

A reklámmentesítéssel a tulajdonos számos plusz reklámfelületet, reklám lehetõséget kap.


A reklámmentesítéssel járó EXTRÁK, előnyök:
 • A partner rendszerbe való bekerülés. A reklámmentesített oldalak a reklámmentesítés ideje alatt állandóan megjelennek a partner rendszerben, ezzel biztosítva a folyamatosan növekvő látogatottságot is a reklámmentesített oldalnak.
 • Megjelenés a kiemelt partnerek közt. A reklámmentesített oldalak listája megjelenik a többi partner oldalon (több ezer további multiapro.com-os oldal) a "Kiemelt partnerek"  boxban, így naponta több tízezer látogató szeme elé kerül az oldal elérhetősége, ami még több látogatót eredményez.
 • Előkelőbb helyezés a keresőkben. Mivel a reklámmentesített oldalak linkjei megjelennek a többi multiapro.com-os partner oldalon is, így több ezer hasonló oldalról mutatnak linkek az adott oldalra. Ennek köszönhetően az internetes keresőknél magasabb lesz az adott oldal minősítése, jobb "pagerank"értéket is kap, így a keresőknél is előkelőbb helyezést kap az adott oldal, megelőzve ezzel számos konkurens oldalt is. 
 • Keresőoptimalizált megjelenés. A reklámmentesített oldalakon egy speciális keresőoptimalizációs modul segítségével a rendszer úgy optimalizálja a hirdetések, és az ehhez szükséges egyéb adatok megjelenését, hogy az a legnagyobb internetes keresőknek (pl. Google) még jobban megfeleljen. Ennek hatására jóval nagyobb valószínűséggel juthatnak el a hirdetésekhez a látogatók, és a keresők találati listájában is előkelőbb helyezést kaphat az adott oldal
 • E-mailek szerkeszthetősége. A rendszer által automatikusan kiküldött e-mailek szerkesztésének lehetősége (pl. E-mail élesítés, Értesítő a hirdetés megjelenéséről)
 • Plusz speciális reklámfelületek. További speciális reklámfelületek megjelenítésének, szerkesztésének lehetősége (pl. Hirdetés élesítésekor, Új hirdetés feladása után, Új hirdetés feladása űrlap felett, Jobb oldalon) 
 • Tiltott szavak megadásának lehetõsége - segítségével elérhető, hogy bizonyos szavakat, szórészeket tartalmazó hirdetéseket ne lehessen feladni a hirdetőknek. Ezzel jócskán ki lehet szűrni a törvénytelen, nem kívánatos hirdetések feladását.
 • E-mail tiltólista szerkesztése - ki lehet tiltani hirdetőket az e-mail cím szerint, hogy az adott e-mail címmel ne adhassanak fel hirdetéseket többé az adott oldalra.
 • IP tiltólista szerkesztése - ki lehet tiltani hirdetőket IP cím szerint, hogy az adott IP címmel ne adhassanak fel hirdetéseket többé az adott oldalra.
 •  *** [ ÚJ ]  Híroldalak beillesztésének lehetősége. Pár kattintással olyan híroldalak hozhatóak létre a rendszerben, melyek tartalma automatikusan frissülve összegyűjti a legfrissebb, legaktuálisabb híreket egy helyre a nagyobb rss hírportálokról. Számos hírkategóriát választva, biztosan megtalálja mindenki az oldalához leginkább illő legaktuálisabb híreket. Ennek a szolgáltatásnak a segítségével a látogatók nagyobb eséllyel fogják nap, mint nap felkeresni az adott oldalt, mivel ott mindig friss híreket olvashatnak. A legnagyobb előnye pedig az, hogy nem kell végigböngészni a látogatóknak számos hírportált, mert a híreket egy helyen megtalálják és csak arra kattintanak rá, ami felkeltette érdeklődésüket. Videó bemutató >>
 •  *** [ ÚJ ]  Szavazás szerkesztése, beillesztése. Segítségével lehetőség van a látogatók véleményének megismerésére, így az adott oldal még érdekesebbé, hasznosabbá válik mindenki számára. Sokaknak fontos, hogy kinyilváníthassa véleményét, így sok látogató ezt értékeli is, és előnyben részesíti az olyan oldalakat, ahol figyelnek a látogatók véleményére. Videó bemutató >>
A reklámmentesítés árai:
  • 3.000 Ft / hónap 
  • 7.500 Ft / negyed év 
  • 25.000 Ft / év 

Kiemelt - reklámmentesített
partner oldalak

netpress

superapro

maxlap

aprohirdetocentrum

aprohirdetes-ingyen

webbazar

pepitahirdeto

leuska

botond
Partner oldalak toplistája >
 

Főoldal    |    Regisztráció    |    Belépés tulajdonosoknak    |    Kapcsolat

 

További hirdetések a központi rendszerből 


 Adatvédelmi nyilatkozat  |  Lájkoljon és nyerjen


Ez az oldal a MultiApro.com csoport aloldala © 2024 www.multiapro.com Powered by MultiApro.com

Saját apróhirdető rendszer, saját honlap ingyen, egyszerűen, percek alatt. Adj el bármit, szerezz új vevőket